Case: ByKay

De Klantvraag

Wil Jeuris meedenken met de online strategie van ByKay, SEO optimaliseren, SEA optimaliseren, Social Media optimaliseren en foto's naar een professioneler niveau brengen.

De klant over Jeuris

Na met verschillende partijen te hebben samengewerkt, zonder het gewenste resultaat, wist Jeuris ons voor zich te winnen door zijn openheid, kennis, enthousiasme en transparante houding. Onze resultaten gaan zienderogen vooruit door SEO/SEA en Social Media inspanningen. Jeuris helpt ons daarnaast met contentmarketing waardoor onze fotografie op Social Media naar een veel hoger niveau is gegaan. We hebben met Jeuris aan onze zijde al het vertrouwen in de toekomst.

De uitwerking

Voor ByKay heeft Jeuris een volledige online marketing strategie opgezet en uitgewerkt. Vanaf het meetplan tot en met de uitrol van verschillende campagnes en de meting daarvan. Denk hierbij aan het opzetten van Enhanced E-commerce, verschillende campagnes binnen Facebook en Instagram, Google Ads campagnes, verbeteren SEO (Structuur, Meta-gegevens, Zoekwoordenonderzoek) en de creatie van professionele content voor campagnes.

Meetplan

Voor het opstellen van het meetplan is gebruik gemaakt van Google Tag Manager. Er zijn variabelen, tags en triggers aangemaakt om acties te kunnen meten.

Met behulp van Google Tag Manager is een meetplan opgezet om conversies en relevante acties te meten.

Campagnes Social Media

De doelgroep van ByKay is voornamelijk te vinden op de kanalen Instagram en Facebook. Om tot de beste resulaten te komen zijn een aantal stappen uitgevoerd:

  • Implementatie Facebook Pixel
  • Aanmaken van doelgroepen
  • Bepalen van een geschikte campagne-structuur
  • Verzamelen (en creëren) van de juiste content
  • A/B testen verschillende uitingen/doelgroepen
Social Media campagne - Campagne betrokkenheid

SEA Campagnes

Voordat Jeuris werd ingeschakeld stond reeds een campagne-structuur. Deze structuur is aangepast en er zijn campagnes toegevoegd. Hierdoor zijn de kosten per klik verlaagd en het aantal conversies gestegen.

Content marketing

Jeuris heeft voorgesteld om te werken met influencers. Influencers hebben een groot bereik en zijn inspirerend voor deze doelgroep. ByKay heeft een groot netwerk onder dragers opgebouwd waardoor zij goed in staat zijn om geschikte influencers te vinden. Jeuris is gevraagd om deze content marketing vorm te geven. In deze samenwerking komt dat neer op het maken van professionele foto's. Wil je meer foto's en video's zien die gemaakt zijn door Jeuris? Bekijk dan eens de Jeuris Fotografie Instagram pagina!

Shoot ByKay - Jeuris Fotogafie - Amsterdam / Utrecht

Ook succesvol zaken doen online?

Meer cases van Jeuris