Content Marketing

Content is alles. Anders gesteld; zonder content is er eigenlijk helemaal niks. Ieder bedrijf probeert de aandacht te krijgen met content, maar hoe blijf je hangen bij jouw doelgroep? Gegeven het feit dat een gemiddeld persoon >500 reclame-uitingen per dag ziet, dienen jouw foto's, video's en teksten top te zijn!

Content strategie

De content strategie is een stap voor de content creatie. Het is belangrijk om stil te staan bij het doel van de content. In welke fase van de customer journey zitten we met onze content? De content strategie is in feite een onderdeel van de online marketing strategie. Zodra de content strategie is vormgegeven dient de vertaalslag naar content gemaakt te worden.

Teksten laten schrijven

Jeuris neemt het werk uit handen. Hiervoor werkt Jeuris samen met professionele en gecertificeerde tekstschrijvers. Schrijvers die weten hoe ze een goede SEO tekst moeten opbouwen zonder dat ze de lezer verliezen in het leesproces.

Fotografie

Jeuris verzorgt professionele foto’s voor jouw campagnes en website. De mogelijkheden hierin zijn afhankelijk van het budget en de wensen. Jeuris ontzorgt door dit (vaak moeilijke) onderdeel volledig uit handen te nemen. We plannen regelmatig shoots zodat we het hele jaar toffe foto’s en beelden hebben.

Foto's van Jeuris fotografie, wil je meer zien? Bekijk dan de Jeuris Instagram pagina!

Videografie

Jeuris verzorgt professionele video’s voor jouw campagne of website. Wil je een campagne video of juist een bedrijfsvideo voor de website? Jeuris heeft  ervaring met beide onderwerpen en zorgt dat de video aansluit bij het doel van de video.

Video van Jeuris fotografie, wil je meer zien? Lees dan alles over het laten maken van een professionele bedrijfsvideo, productvideo en meer.

Meer weten over

Content Marketing

?

Jeuris doet nog meer...