Online strategie door Jeuris

Waar wil je als bedrijf over 1-3 jaar staan? Welke trends spelen binnen jouw branche? Welke rol speelt online (marketing) hier in?

Strategie

Het klinkt direct moeilijk. Dat is het niet of, beter gezegd, hoeft het niet te zijn. Strategie is niks anders dan keuzes maken en met logische keuzes maken kom je samen een heel eind. Uiteraard maken we gebruik van modellen, maar deze modellen dienen de materie niet onnodig complex te maken. Dient jouw website juist te inspireren of te converteren? Dienen campagnes bij te dragen aan naamsbekendheid of juist aan conversies? Wat doen jouw concurrenten en wat zijn de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

Van strategie naar doelen

Jeuris richt zich op online. Dat wil zeggen: de website en alle kanalen die zorgen voor verkeer op deze website. Op de website wil je een doel halen. Dit kunnen macro-conversies zijn; zoals verkopen of micro-conversies zoals inschrijvingen op de nieuwsbrief.

Van doelen naar campagnes

We zetten campagnes op die bijdragen aan de afgesproken doelen. Worden deze doelen gehaald? Dan werkt onze strategie en de daarbij gestelde doelen. Worden doelen niet gehaald? Dan is het tijd voor een goed gesprek en bijsturing om de doelen alsnog te halen.

Meer weten over

Online strategie

?

Jeuris doet nog meer...