Jeuris is jouw SEO specialist

Jeuris helpt je betere posities halen in Google. Bij voorkeur wil je bovenaan staan. Bovenaan staan in Google betekent meer weergaven, meer klikken, meer websitebezoekers en, uiteindelijk, meer conversies.

SEO Analyse

Waar sta je nu? Heb je jezelf aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, Bing, Search Console? Heb je zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en komen deze zoekwoorden op de juiste manier terug in jouw website? Kortom: wat komt er uit de SEO Analyse?

SEO Optimalisatie

We weten waar we staan, tijd om te knallen! We gaan jouw vindbaarheid in zoekmachines optimaliseren. Zowel on-page (content van de website) als off-page (alles buiten jouw website). Op basis van de SEO analyse maken we een stappenplan op maat.

SEO Teksten

Het schrijven van SEO teksten is een kunst op zich. Het schrijven van geschikte SEO teksten kan daarom nog wel eens lastig zijn. In een van onze blogs hebben we al een handig lijstje gemaakt met punten waar je rekening mee dient te houden voor het schrijven van een goede SEO tekst. Geen tijd of geen zin om je te verdiepen in dit vakgebied? Met een gecertificeerde SEO tekstschrijver van Jeuris weet je zeker dat je goed zit.

Waar zijn we gevestigd?

Jeuris is gevestigd in Nijmegen. De klanten van Jeuris zitten echter door heel Nederland. Om jouw bedrijf echt goed te leren kennen vinden we het leuk om langs te komen maar uiteraard ben je hier ook welkom. Zin in versgemalen bonenkoffie?

Meer weten over

SEO

?

Jeuris doet nog meer...