Jeuris – Jouw social media expert

Je wilt succesvolle social media campagnes opzetten? Jeuris beheert Facebook, Instagram en Linkedin campagnes voor een grote groep klanten. We sturen hierbij op het behalen van maximaal resultaat; likes, reacties, leads, websitebezoekers en verkopen.

Social media strategie

Geen succesvolle onderneming zonder een goed doordacht plan. We bepalen daarom vooraf jouw doelen en gieten dit in een behapbaar plan. Vaak werken we met het STDC model van Google. Wil je campagnes opzetten die bijdragen aan zichtbaarheid, meer likes generen of leads verzamelen/producten verkopen? We vertalen jouw doelen naar concrete KPI’s.

Meten = weten

We maken gebruik van tools die Social Media kanalen beschikbaar hebben gesteld. Denk hierbij aan de Facebook Pixel voor Instagram en Facebook of de Linkedin Insight Tag. Daarnaast gebruiken we Google Tag Manager voor inzichtelijk maken van het totaalplaatje binnen Google Analytics.

Doelgroep Social Media bepalen

In overleg bepalen we de kaders van jouw doelgroep. De mogelijkheden op het gebied van targeting zijn enorm uitgebreid. Het is daarom belangrijk dat we een goed beeld hebben van jouw doelgroep. Dit gaat zorgen voor het beste resultaat tegen de laagste kosten.  

Social Media adverteren

Wij zorgen voor toffe content zoals professionele foto’s, video’s en teksten. Uiteraard kunnen we ook werken met jouw materiaal (zolang het maar professioneel en uniek is;).

Jeuris helpt je graag als je:

·       Facebook wilt uitbesteden;
·       Online wilt adverteren;
·       Een Analyse van jouw huidige Social Media campagnes wilt laten uitvoeren;
·       Social Media Beheer wilt uitbesteden;
.       Linkedin campagnes wilt uitbesteden;
.       Meer likes en reacties wilt op Social Media Kanalen.

Meer weten over

Social adverteren

?

Jeuris doet nog meer...